Aanbod

 

IN 8 WEKEN KLACHTENVRIJ

 

Basis

475
 • Thuisprogramma met opdrachten: Boeken lezen, documentaires kijken, schrijfopdrachten, audio.
 • Inclusief 2 boeken en documentaires.
 • Laagdrempelige begeleiding en ondersteuning. Snel mail/ telefonisch contact mogelijk.
 • 1x 3-urige sessie voor begeleiding, coaching en een speciale oefening om zenuwstelsel te kalmeren.
 • Zo nodig kunnen we sessie aanvullen met fysiotherapieconsulten van een half uur (kan gedeclareerd worden bij aanvullende verzekering) Nadeel: We kunnen in een half uur nooit zo ver de diepte in.

Compleet

1150
 • Thuisprogramma met opdrachten: Boeken lezen, documentaires kijken, schrijfopdrachten, audio.
 • Inclusief 2 boeken en documentaires.
 • Laagdrempelige begeleiding en ondersteuning. Snel mail/ telefonisch contact mogelijk.
 • 3 x 3-urige sessies (Hierdoor kunnen we de tijd nemen voor dieper gaande coaching en oefeningen om blinde vlekken zichtbaar te maken en aan te pakken, het zenuwstelsel te kalmeren, lifestyle ondersteuning.

Ultiem

1950
 • Thuisprogramma met opdrachten: Boeken lezen, documentaires kijken, schrijfopdrachten, audio.
 • Inclusief 2 boeken en documentaires.
 • Laagdrempelige begeleiding en ondersteuning. Snel mail/ telefonisch contact mogelijk.
 • 3 x 3-urige sessies (Hierdoor kunnen we de tijd nemen voor dieper gaande coaching en oefeningen om blinde vlekken zichtbaar te maken en aan te pakken, het zenuwstelsel te kalmeren, lifestyle ondersteuning.
 • 2x behandelsessies (2 uur) om laatste triggerpoints aan te pakken met zachte superieure technieken of resonantietherapie om blokkades op te heffen.
 • Acces bars behandeling om veranderingen te vergemakkelijken.
 • Traject geheel op maat en we halen alles uit de kast! Dus zo nodig bijvoorbeeld een andere behandelaar inschakelen, een extra sessie inboeken. Of ik lees een extra boek om jou beter te kunnen helpen. We gaan voor het best mogelijk resultaat.
 • Nazorg op maat.

Welk traject is voor jou?

Basis:

Als je zelfstandig bent, veel zelfreflectie hebt en snel dingen oppikt, zou je met budget zelf al een heel eind kunnen komen. We kunnen eventueel de 3 uur contact aanvullen met een aantal fysiotherapie behandelingen, die door de verzekeraar vergoed worden bij een aanvullende verzekering. Nadeel is dat verdieping niet haalbaar is. Dit is echt de basis.  Het traject is ideaal voor mijn fysiotherapie patiënten die maar terug blijven komen en die er nu klaar voor zijn om de volgende zet te nemen, met een lage instap.   Je zult een mooie start maken en resultaat behalen, maar het is slechts de aanzet.

Compleet:

Dit is voor degenen die meer verdieping  en begeleiding willen. Dit traject maakt het mogelijk om niet alleen het puntje van de ijsberg aan te raken. Doordat er meer begeleiding is, heb je grote kans dat de blinde vlekken zichtbaar worden en dat je de wortel van het probleem aanpakt. Hierdoor heb je een traject wat levens transformerend kan uitwerken.  

Ultiem:

Als je het doet, kan je het maar beter goed doen. Dit is hoe het traject bedoeld is. Hier gaan we voor het best haalbare. En daarvoor halen we alles uit de kast. Ik hoef me binnen dit traject niet in te houden om alles in te zetten. En daarvoor doen we precies wat voor jou nodig is, geheel op maat. Ik adviseer dit traject aan eenieder die er helemaal voor wil gaan.


Dit is waarom het slagingspercentage op 80% – 100% ligt.

Deze trajecten ga ik alleen aan, nadat we elkaar uitgebreid hebben gesproken en we beiden overtuigd zijn, dat het traject jou kan helpen.

Hierin ben ik selectief. Het zou kunnen zijn dat ik met een advies uitkom voor een van de mogelijkheden. Anderzijds kunnen we ook tot de conclusie komen dat dit niet voor jou is.

Je loopt geen risico dat je iets aangaat, wat niet zal werken.


Wat maakt dit traject nou zo anders?

Dit is het meest complete body-mind traject wat je je maar kunt voorstellen speciaal op maat om jouw pijnklachten te helen met de juiste begeleiding erbij. Het is voor iedereen die klaar is de transformatie aan te gaan en zijn pijn los te laten. Chronische pijnklachten hebben in 97% van de gevallen te maken met een overprikkeld zenuwstelsel. Het zenuwstelsel tot rust brengen resulteert in pijn reductie tot totaal pijnvrij zijn.
Het programma leert je nieuwe patronen, waardoor de pijn niet meer nodig is.

We pakken de volgende zaken aan:

   • Onderdrukte onbewuste emoties.
   • Mindset en overtuigingen.
   • Voeding (zo nodig).
   • Ademhaling ( zo nodig).
   • Bewegingsangst en beweging (zo nodig).
   • Jouw levensmissie.
   • Energetische blokkades. (zo nodig)
   • Triggerpoints. ( zo nodig)

Wordt dit traject vergoedt?

De zorgverzekeraar vergoed alleen onder specifieke voorwaarden. Helaas is het niet mogelijk om de resultaten te behalen en de kwaliteit te waarborgen binnen deze voorwaarden waar ik zo voor sta. Zo zou ik alles in halve uurtje moeten verpakken en ik geloof dat we binnen die tijd niet tot de kern kunnen komen. Het past gewoon niet binnen het systeem van de verzekeraar. Dit traject zal dus voor eigen kosten zijn. Realiseer je wel dat deze investering zou kunnen betekenen dat je levenskwaliteit er heel anders uit gaat zien, dat het geen eindeloos traject is, waarbij je niet weet wat er nog meer komt. Met andere woorden: een vastomlijnd bedrag, een vastomlijnde tijd met een zeer hoog resultaatgehalte.

 Wat als dit geen resultaat heeft?

–   Bij interesse nodig ik je uit voor een uitgebreid gesprek. In de loop van de 4 jaar dat ik dit werk doe heb ik steeds beter in de gaten bij wie dit traject resultaat gaat bieden. Aan de hand daarvan zal ik een voorstel doen of niet. In de 4 jaar en de meer dan 80 trajecten die ik heb aangeboden is het nog maar 4 keer voorgekomen dat het traject niet aansloeg en mijn intentie is het daarbij te houden. Echter ik kan het nooit helemaal uitsluiten. Ook zal ik zo eerlijk mogelijk zijn over de verwachtingen die behaald kunnen worden. Tot nu toe hebben veruit de meesten 80-100% resultaat. ( 100% = pijnvrij)

Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

–   Als je dagelijks een uurtje beschikbaar hebt, dan kan je het prima redden. En ook is het mogelijk het zelf in te richten. Het ligt er ook aan hoe intensief je zelf aan de slag wil gaan. Je kunt het naast een full time job doen. Hou er wel rekening mee dat het traject processen in gang kan zetten. Dat kan tijdelijk onrustig voelen. Daarnaast heb ik 2 halve dagen van je nodig en 2 keer 2 uur. We zien elkaar dus enkel 4 keer. Dit maakt het ook geschikt voor mensen die iets verder weg wonen.

Je vraagt of ik wil veranderen. Word ik dan iemand anders?

–   Integendeel. Je gaat meer in contact staan met jezelf, je zal meer veranderen naar wie je werkelijk bent. Om dat voor elkaar te krijgen moet er soms wel wat veranderen in je leven. ‘ Ik ben nou eenmaal zo’ is een overtuiging die je op je plek kan houden. Aan jou de vraag of je dat wil onderzoeken of dat werkelijk zo is. Je zou er achter kunnen komen dat die overtuiging jou beperkt en klein houdt in het leven….of de pijn zelfs in stand houdt. Als je hetzelfde blijft doen, zijn de uitkomsten hetzelfde. En ik neem aan dat je een andere uitkomst wil.

Ik heb echt lichamelijke pijn, dat heeft dan toch ook een lichamelijke aanpak nodig? Het zit toch niet in mijn hoofd?

–   Zoals in het E-book uitgelegd komt 97 % van alle chronische pijn ( pijn langer dan 2 maanden) voort uit een overprikkeling van het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen er triggerpoints ontstaan, spanningen, disbalans in het lijf, waardoor pijn voelbaar wordt. Dit zijn echte lichamelijke fysiologische processen. Echter, de oorzaak zit hem er niet in dat je lijf stuk is. Er is iets anders wat het systeem overprikkeld. Onderbewuste onderdrukte emoties en overtuigingen kunnen hier een grote speler in zijn. De oorzaak kan dus te maken hebben met psychologische processen, wat kan resulteren in werkelijke lichamelijke ongemakken.

Ik heb al zo veel geprobeerd? Waarom zou dit wel werken?

–   Ik begrijp heel goed dat je deze gedachte kunt hebben als je al jaren bezig bent geweest met allemaal verschillende behandelingen/ operaties, waarbij de klachten steeds terugkwamen.
–   Echter, is aan jou de vraag:

o   Waren de overige behandelingen lichamelijke behandelingen?
o   Is er binnen die behandelingen aandacht geweest voor het overprikkelde zenuwstelsel, onderdrukte emoties, overtuigingen, voeding, ademhaling, slaappatroon, imuunsysteem, omgevingsfactoren, of je wel gelukkig bent, of je je missie aan het volgen bent? Zijn er werkelijk patronen binnen in jou veranderd?
o   Ben je zelf als leider van jouw gezondheid aangemoedigd of moest je de professional ‘ volgen’.
o   Ben je klaar voor een totaal andere aanpak, ben je klaar om te gaan helen in plaats van genezen, ben je klaar om het nodige werk er voor te doen?


Je hebt nu twee keuzes. 

Optie 1. Doorgaan zoals je altijd deed om te zien hoe het verder gaat, met de kans dat het zo blijft zoals het nu is.

Optie 2. Je vraagt een gesprek aan en dan weet je in ieder geval of jij van je pijn geholpen kan worden via dit traject. Het kost je niets en het is helemaal vrijblijvend. En dan weet je of het voor jou ook mogelijk is een nieuw pijnvrij leven voor jezelf te creëren. Wat heb je te verliezen?

Ik wil niets liever dan jou hierbij helpen. 

Wil je weten of een klachten vrij leven ook mogelijk is voor jou?

Vraag hier jouw vrijblijvend gesprek aan.

 

Of stuur een email naar info@to-the-core.nl


Speciaal voor de nieuwsgierigen staat mijn e-book boordevol antwoorden.