Vasten

Vasten

In het kader van gezond het nieuwe (voor)jaar in, is Thijmen begonnen met een vasten-dieet. De kennis die hij tijdens zijn opleiding tot PRT (Physical Rehabilitation Trainer) op heeft gedaan gaat verder dan de revalidatie van lichamelijke klachten; zo kan het gebeuren dat bepaalde voedingsstoffen ervoor zorgen dat het herstel versneld of vertraagd wordt.

Allergieën,

Ook voor patiënten met allergieën (bijvoorbeeld hooikoorts, astma, eczeem of lactose-intolerantie) zou deze vorm van dieet een uitkomst kunnen zijn. Hiervoor zijn verschillende aanpakken bekend, welke op iedere patiënt persoonlijk afgestemd kunnen worden.

“Voor mij was het spannend maar vooral leerzaam om dit dieet te volgen. Omdat ik geen lichamelijke klachten heb is de verwachting dat ik mijn immuunsysteem een ‘boost’ geef. Tegelijkertijd wil ik deze ervaring meenemen, zodat ik mensen nog preciezer kan begeleiden tijdens het vasten.”

Vragen?

Heb je vragen, of zou je willen bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn m.b.t. het vasten en de eventuele verwachtte resultaten? Neem dan contact op met Thijmen.