Sportfysiotherapie (PRT)

Sportfysiotherapie PRT

“Physical Rehabilitation Training” is een specialisatie . Ik heb extra kennis in huis om sporters met hun specifieke problemen te kunnen begeleiden. Hierdoor ben ik specialist in sportblessures en de revalidatie daarvan, zodat jij weer snel jouw sport kan hervatten.

zelf de regie

Als sporter is het niet raadzaam om afhankelijk te worden van de handen van de therapeut. Beter is het dat je onafhankelijk, door gerichte training, jouw eigen belastbaarheid en daarmee functie, kan bepalen. Ik zal hierbij voor de adequate begeleiding zorgen. Hierdoor kan je op een verantwoorde manier je sport weer hervatten. Ook  zal je  op lange termijn minder kans hebben op terugval of andere blessures.  Dit kan allemaal in nauw overleg met de trainer.

Laatste wetenschappelijke inzichten toegepast in praktijk

In de opleiding die ik heb gevolgd  is het wetenschappelijk onderzoek vertaald naar de praktijk. Hierdoor kan ik deze informatie ook daadwerkelijk inzetten ten behoeve van de begeleiding van de sporters.

De kennis die ik in deze opleiding heb opgedaan, is zowel toepasbaar  voor (top)sporters als de revalidatie en het herstel van blessuren van de ‘gewone’ mens en recreatieve sporter. Hierdoor kan ik jou op jouw ideale tempo en belastingniveau helpen.

En daarnaast……..

Naast de opgedane kennis tijdens deze opleiding, maak ik gebruik van videobeelden/analyses. Hiermee kunnen we het probleem nog beter in kaart brengen. Naast gesprekken die ik met je zal voeren, zal ik je op maat helpen revalideren. Tijdens het verloop zal ik de vooruitgang controleren en zonodig de revalidatie op jouw behoefte aanpassen. Hierdoor zal jij optimaal herstellen.

Thijmen Borghart

Video’s en testimonials