Fysiotherapie +

Hierbij introduceer ik: Fysiotherapie +

Ben jij iemand die gezondheid als het grootste goed beschouwt en bereid is omdaarvoor te investeren? Dan is Fysiotherapie + absoluut iets voor jou!

Als energetisch holistisch fysiotherapeut heb ik me lange tijd belemmerd gevoeld in het leveren van optimale kwaliteit aan mijn patiënten, dit had te maken met de halve uurtjes waar ik aan vast zat via de zorgverzekeraar. Ik merkte al een tijd dat dit in veel gevallen betekende dat ik, met wat ik in huis heb, mezelf en jullie tekort doe. Maar nu wil ik daar verandering in brengen!

Ik geloof dat er genoeg mensen zijn die bereid zijn om zelf te investeren in een betere kwaliteit van behandeling en betere, snellere, resultaten

Wat is Fysiotherapie+?

Bij Fysiotherapie + draait alles om het bieden van de best mogelijke kwaliteit, sneller en duurzamer herstel. Daarnaast is er alle tijd en aandacht voor jou als geheel. Ik begrijp dat een half uur vaak te kort is om echt de diepte in te kunnen gaan en jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Met Fysiotherapie + krijg je niet alleen 1 tot 1,5 uur fysiotherapie, maar ook een energetische en holistische benadering. Dit stelt mij in staat om jou optimaal te begeleiden en een complete behandeling te geven die ik niet in stukjes hoef op te delen vanwege de tijd. Hierdoor zal je sneller en duurzamer resultaat behalen.

Ik bied nu de mogelijkheid om sessies van een uur te boeken voor 90 euro, of sessies van anderhalf uur voor 135 euro. Het mooie is dat je met deze aanpak waarschijnlijk met slechts 2 tot 5 behandelingen al een heel eind komt.

Hoe werkt het?

Na de intake kunnen we overleggen of een half uur, een uur of anderhalf uur de beste optie voor jou is. Hierbij zal ik je de keuze geven om voor de beste optie voor jou op maat te kiezen.

Dus, ben jij klaar om te kiezen voor kwaliteit, sneller herstel, meer tijd en aandacht voor jou als geheel? Laten we samen aan de slag gaan om jouw gezondheid en welzijn te optimaliseren en te streven naar de best mogelijke resultaten. Investeer in jezelf en kies voor Fysiotherapie +!

Lieve groet,

Joyce