Ervaringen van patiënten

Het verhaal van margreet

Hoi, ik ben Margreet, vrouw van 43 met 4 kinderen tussen de 10 en 20 jaar oud. Na de diagnose kanker 2015 en een 1e burnout 2016 heb ik veel pijnklachten gehouden die onverklaarbaar leken. 
 
3 maanden geleden kwam ik bij een lezing terecht van Joyce over de pijn reset methode. De gedachte dat mijn pijn wel eens onderdrukte emotie kon zijn werd door haar bevestigd. Het bijzondere is dat door de lezing al een deel van de pijn verdween. Maar ik miste nog het begrip erover en ik was natuurlijk zo enthousiast dat ik helemaal pijnvrij wilde zijn, maar ook met mezelf aan de slag wilde om de oorzaak weg te halen.
 
Tijdens het traject heeft Joyce de volle aandacht voor jou. Life tijdens een consult maar ook via de mail. Je word echt aan de hand meegenomen met opdrachten en lifesessies. Dat vond ik heel fijn. Ook heeft ze een hele rugzak vol met aanvullende therapieën zoals ademsessies en simpele oefeningen om direct uit de stressstand te komen. Dit is ook meteen het verschil met andere behandelmethodes, waarbij Joyce kijkt naar mij als mens als geheel en niet alleen naar de kwaal. Ik kwam tot de ontdekking dat er een direct verband is met pijnklachten en emoties.
 
Inmiddels zijn oude pijnklachten verdwenen en de nieuwe die dan kunnen ontstaan krijg ik weg door schrijf oefeningen te doen of ander mentaal werk.
Ik kan nu zeggen dat ik voor 95% pijnvrij door het leven ga, met een hoop geleerde bagage die me helpen om van die overige 5% af te komen.
Natuurlijk staat er een prijs tegenover dit traject, ik vond het veel geld maar vind het achteraf dat het het zeker waard was! 
 
De 2 traject maanden waren zwaar maar gaaf om te doen, veel over mezelf te weten gekomen, veel innerlijk werk gedaan en kan alleen maar zeggen dat ik sterker ben uitgekomen.
 
Ik grapte aan het begin van het traject dat mijn doel was naar een Margreet 2.0. Dat is niet gelukt… Ik ben geen ander geworden, ik ben mezelf geworden!
 
Ben je bereid met jezelf aan de slag te gaan en wil je af van je onverklaarbare pijn dan zou ik zeker contact opnemen met Joyce. Ik ben haar erg dankbaar!

Het verhaal van Jeff

Hoi, ik ben Jeff, man van 44 en samen met mijn vrouw hebben we een dochter in de puber leeftijd.

Al meerdere jaren had ik last van nek en darm klachten. Het was niet continue aanwezig maar met de dagen was het een komen en gaan van deze klachten. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren emotionele situaties geweest binnen de familie en vriendenkring wat weer voor depressieve momenten zorgden. Alles bij elkaar zat ik niet lekker in mijn vel, zonder dat daar een medische reden of verklaring voor was.

Mijn vrouw was op een avond aanwezig geweest bij een lezing van Joyce over de Pijn Reset Methode en kwam daar vol enthousiasme mee thuis met de mededeling dat dit best wel eens iets voor mij zou kunnen zijn. Nu ben ik helemaal niet van dit soort therapieën en heb er daardoor ook nog nooit iets mee gedaan. Ik vond het altijd prima dat de mensen om mij heen dit doen, maar zelf wilde ik er eigenlijk nooit iets van weten. Ik geloofde meer in de medische wetenschap.

Op aandringen van mijn vrouw toch eens de website van To The Core bezocht. Ik dacht, waarom ook eigenlijk niet en heb een afspraak met Joyce gemaakt voor een eerste kennismaking en een intake gesprek.

Het mooie voor mij aan dit traject is dat je geleerd wordt hoe je jezelf tot rust kan krijgen en om kan gaan met elke situatie die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Elke dag worden we met van alles geconfronteerd, het is niet te voorspellen en je houdt het niet tegen. Wat je wel zelf kan bepalen hoe jij daarmee omgaat en hoe jij je leven invult met de dingen die je doet, besluit, eet en zegt.

Dit traject zit o.a. vol met schrijf sessies. Ongecensureerd schijven, lijkt simpel. Maar doe het maar eens elke dag, en lees het dan daarna hardop tegen jezelf voor…

Dit traject heeft mijn geholpen om beter om te kunnen gaan met de situaties waarin je kan komen of mee wordt geconfronteerd. Daarbij te kunnen kiezen voor jezelf en uit te spreken wat voor jouw belangrijk is. Hierdoor zijn mijn klachten sterk afgenomen en weet ik wat ik moet en kan doen om te voorkomen dat de klachten weer terugkomen.

Voordat ik aan dit traject begon had ik echt wel de nodige twijfels. De manier van werken was niet zo mijn ding en “zweverige sessies” hou ik al helemaal niet van. Zolang het medisch niet onderbouwd is, had ik er geen vertrouwen in. Toch ben ik geheel buiten mijn comfortzone dit gaat doen. Ik ben er blind in gegaan, vol vertrouwen maar wel heel open minded. Ik denk dat als je er niet voor openstaat en je er niet voor de volle 100% voor gaat, dan gaat het ook niet werken.

Maar voor diegenen die net als ik buiten hun comfortzone willen stappen en er volledig voor willen gaan, is dit echt een aanrader om te gaan doen. Het is een mooie ervaring.

Joyce bedankt.


Beste Joyce,

Dankjewel voor de spiegel die je mij hebt voorgehouden.
Dankjewel voor de goede vragen die je op het juiste moment stelde.
Dankjewel dat ik mijn angsten los heb mogen laten.
Dankjewel dat ik mijzelf veilig bij jou heb mogen voelen.
Dankjewel voor de sessies bij jou,de ademreis en de resonantie en alles wat daar nog meer bij kwam kijken.

Dankjewel,

Liefs Monique


Het verhaal van Helma

Jaren lang liep ik met enige regelmaat naar de fysiotherapeut, last van nek en schouder, bilspieren,  gewrichtsklachten. Diagnose fibromyalgie, daar moest je het mee doen. Ik weigerden om aan medicatie te gaan, dan maar pijn. Maar het was niet meer om te doen.
 
Via familielid ben ik bij Joyce gekomen, ik wou dat ik het eerder had ontdekt. Het is hard werken en moet zeggen dat ik het best moeilijk vond om alle opdrachten te maken, maar wat ben ik blij dat ik het traject gestart ben. Ik weet nu wat ik kan doen als ik weer last krijg van pijn, wel is het noodzaak om te blijven oefenen na die 8 weken, herhalen, herhalen enz.
 
Ik ben nu bijna pijnvrij. Wat een verlichting, bevrijding ,een heerlijk gevoel is dat . Dit heb ik te mede te danken aan Joyce,  ze helpt je goed door het traject heen. Ze is heel deskundig,  betrokken en heel vriendelijk in haar communicatie .
 
Ik zou dit traject iedereen aanraden die al jaren met pijn rond lopen en er niet vanaf komen, maar ook mensen zonder pijn klachten die vast lopen in hun leven. 
 
DOE HET, en twijfel niet langer je krijgt er iets heel  moois voor terug. Joyce bedankt dat ik dit traject bij jou mocht doen en ben je ontzettend dankbaar dat je mij mijn leven hebt teruggegeven.

 

Het verhaal van Susanne

Lang heb ik getwijfeld of ik dit traject aan moest gaan. Alle dagen pijn hoorde er ondertussen een soort van bij, ik had ook al de nodige therapieën doorlopen met wisselende uitkomsten.
 
Dit traject zou pittig zijn op alle fronten, toewijding en inzet zijn het halve werk. De woorden van Joyce spraken me erg aan. Een totaal plaatje van body and mind! Als ik echt een verandering teweeg wil brengen moet ik dit met 2 handen aanpakken.
 
Dat heb ik gedaan! Ja, het was pittig maar gaande weg zoveel inzichten gekregen en de pijn….nam steeds verder af. Controle terug krijgen over je eigen lichaam, het herontdekken en de puzzelstukjes vielen steeds meer op z’n plek.
 
Joyce was erg betrokken, gaf me zoveel tips, tricks, inzichten en een vertrouwd gevoel dat ik zelf m’n diepste angsten onder ogen durfde te komen. Die persoonlijke toenadering, gesprekken en gevoel waren voor mij erg belangrijk, dat heb ik in al die andere therapieën zo nooit ervaren.
 
Het is en blijft werken aan jezelf maar dat is het meer dan waard. Mijn kijk op de wereld en mezelf is zo anders nu. Ik sta steviger, positiever en duidelijker in het leven….Mijn leven!
 
Dankjewel voor alles!!
Susanne
 

Het verhaal van Laura

Jarenlang heb ik nekpijn met uitstraling naar mijn oor en hoofd gehad. Voor die klachten ben ik lange tijd onder behandeling geweest van een manueel therapeut en werd ik regelmatig “gekraakt”.
 
Dit vond ik steeds vervelender worden en ik kreeg ook een beetje angst voor het kraken. Ik ben toen bij die therapeut gestopt omdat het kraken ook maar heel even tijdelijk leek te helpen.
 
Ik kwam erachter dat de pijn voornamelijk ontstond als ik stress had en emotioneel niet in balans was. Omdat ik inmiddels dagelijks pijnstillers slikte was het duidelijk dat ik het anders moest gaan aanpakken.
 
Ik kwam in aanraking met informatie over Trigger Point Reset methode en ik kon me wel vinden in die aanpak. Hoewel mij nog niet helemaal duidelijk was wat het precies inhield heb ik de stap genomen om Joyce te bellen voor meer uitleg. Tijdens het kennismakingsgesprek kreeg ik uitgebreide informatie en het klikte meteen.
 
Ik ben het traject gaan doen en daar ben ik heel erg blij mee.
 
Na jarenlang pijn ben ik nu grotendeels pijnvrij en gebruik ik al maanden geen pijnstillers meer ! Het mooie is dat ik nu ook weet wat ik zelf allemaal kan doen om pijnvrij te blijven.
 
De sessies met Joyce vond ik erg goed. Joyce is eerlijk, houdt je een spiegel voor, en vraagt door terwijl ze altijd vriendelijk blijft in haar communicatie. Ik vond het hele traject verhelderend, leerzaam en heb er heel veel baat bij.
Bedankt Joyce !
 
Laura

Het verhaal van Bea

Vanuit jarenlang nekklachten en andere ongemakken in mijn lichaam ben ik het traject bij Joyce van de pijn reset methode aangegaan.

 
Joyce heb ik ontmoet bij de ademhalingssessies die zij begeleidt en zo hoorde ik over de pijn reset methode. 
Voor mij niet direct een JA omdat ik weerstand heb tegen veel informatie en het lezen van stukken. Die drempel ben ik overgegaan, na het gesprek met Joyce was het voor mij een JA ik doe dit. 
Na jarenlang fysiotherapie en nog veel meer therapieën de als grondslag hebben dat geest en lichaam samenwerken, sprak dit traject mij aan. 
 
In een woord heeft dit traject mij BEVRIJDING gebracht. Ik voel me bevrijd van alle emoties, triggers en lichamelijke pijntjes. Niet dat ze er niet meer zijn maar ik heb nu een duidelijk inzicht over hoe het werkt. Het inzicht is voor mij heel belangrijk geweest en ik heb ervaren hoe dit werkt tijdens het traject. 
Nu heb ik voldoende handvatten om mezelf niet vast te zetten bij triggers en emoties.
Los van het inzicht hoe het werkt is de begeleiding en de manier waarop Joyce dit oppakt, aansluitend op de mens, voor mij ook belangrijk geweest. 
De methode van begeleiding gaf voor mij de intergratie van alles en het kunnen ontladen van oude pijnen.
 
Het is een openbaring om te ervaren hoe je jezelf op slot zet, of leeft vanuit wat je allemaal denkt. Dit is voor mij niet in woorden uit te drukken maar dit inzicht geeft zoveel ruimte.  
 
Nu ik weet hoe het werkt blijven mijn triggers niet vastzitten of leef ik niet vanuit mijn triggers of emoties die er zijn. Ik voel ze, herken ze en en weet ze te integreren.

Het verhaal van Kim

Al heel wat jaren heb ik last van mijn rug. Spierknopen. Vooral in mijn boven rug en armen. Ik gaf de schuld aan de chemotherapie die ik gehad heb in 2015 voor borstkanker. Artsen wilde de klacht wel onderzoeken om uitzaaiingen uit te sluiten. Zo liep ik van de ene arts naar de andere en ben uiteindelijk ook nog bij een oncologisch psycholoog, chiropractor, osteopaat en haptonoom geweest. En het heeft me niet gebracht waar ik naar op zoek was. De pijn bleef.

Zelf maar weer eens op zoek op het internet. Toen las ik over triggerpoints, spierknopen. De beschrijving klopte precies met de pijn die ik voelde en ik besloot dry needling te proberen. Dit hielp goed al was het telkens maar voor een aantal weken. Ik moest ook balans zoeken. Die zocht ik dan in mijn dagelijkse werkzaamheden. Proberen het iets rustiger aan te doen. Ik ben een aanpakker. Ook tijdens mijn borstkanker periode. Shit happens, gewoon doorgaan, niet te flauw, sterk zijn waren uitspraken die ik gebuikte.

Er zijn in mijn leven meerdere gebeurtenissen geweest die veel impact hebben gehad op leven. Toen ik na mijn ziekte proces en scheiding in rustiger vaarwater kwam, merkte ik dat ik steeds vaker overspoelt werd door emoties. Al jaren heb ik een onbestemd gevoel. Nooit echt kunnen duiden waar dat vandaan kwam en ook niet de juiste hulp kunnen vinden om hier iets mee te doen. Mezelf wel eens afgevraagd of ik nog iets zou moeten met de situaties die mij overkomen zijn. Ik dacht van niet. Dingen gebeuren en dat is wat het is. Daar word je sterker van.

Het overspoelt worden door emoties maakte dat ik op zoek ging naar iets wat me hiermee zou helpen. Lichaamsgerichte therapie. Ik moest minder denken en meer voelen. Dit bleek lastig. Ik heb mijn hoofd en lijf altijd los van elkaar gezien.  Zo ging ik dus voor mijn emoties naar de lichaamsgerichte therapie en voor mijn pijn naar de fysiotherapeut.

Na een aantal maanden merkte ik weinig vooruitgang. De pijn in mijn lijf kwam sneller terug. Opnieuw ging ik zoeken op internet. Zo kwam ik op de site van Tim van Orsouw. Zijn uitleg over het ontstaan van de triggerpoints maakte dat ik een advies gesprek aan had gevraagd. Hij koppelde de pijn aan de emoties. Het was heel goed mogelijk dat mijn klachten te maken hadden met de manier waarop omging met emoties. Als er een verband is en dit kan als geheel aangepakt worden, is dat wat ik zocht. Ik besloot een advies gesprek aan te vragen en een traject bij Joyce volgde. Vanaf het eerste moment wist ik dat het pittig zou worden. Ik moest aan het werk. Ik keek ernaar uit. Eindelijk alle informatie waar ik naar op zoek was. Pittig, omdat ik mijn emoties onder ogen mocht komen, mijn muur af mocht breken en mijn maskers af mocht zetten. Heel spannend, maar iets wat ik mezelf eindelijk mocht gunnen.

Ik vond het heel prettig dat Joyce ook veel uit kon leggen over het zenuwstelsel. De werking ervan. De invloed van emoties op je zenuwstelsel. Uitleg over overlevingsmechanisme. Alle informatie slurpte ik op. De sessies bij haar, maar ook de informatie uit de boeken  en documentaires. Het voelde zo goed hiermee bezig te zijn en te ervaren dat deze visie op pijn zo logisch is. Alles viel voor mij als een puzzel in elkaar. Nog nooit ben ik zo intensief met mezelf bezig geweest. Ik besef me nu dat ik mezelf dat tekort heb gedaan.

Inmiddels heb ik in dit traject alle tools gekregen om verder te gaan in dit proces en heb al heel wat doelen bereikt. Ik slik mijn dagelijkse pijnstillers niet meer en heb geen dry needling behandelingen meer nodig. Door wat ik bij Joyce geleerd heb kan ik de pijn beter onder controle houden. En heb ik het besef dat wanneer ik pijn voel, ik me af moet vragen hoe het met me gaat en aan de slag moet met wat ik aan emoties ervaar. Mijn beschermingsmechanismen en negatieve overtuigingen zijn hardnekkig. Ik ben nog dagelijks hard aan het werk. Dankzij dit traject bij Joyce weet ik hoe ik alles waar ik tegen aan loop aan kan pakken om uiteindelijk een zoveel mogelijk pijnvrij leven te hebben.


Ik heb het als héél fijn ervaren en belangrijk is, ik kan zelf verder, met wat jij mij geleerd hebt!
Je bent een goed, betrouwbaar mens,goed in je vak.
Ik kan het iedereen aanbevelen!
 
Dank voor alle liefde&aandacht.
 Lieve, blijde, vrolijke groeten.
Ria.

 


Meer ervaringsverhalen …

Mijn klachten betroffen verkoudheids (holtes) klachten en nek-, en hoofdpijn.
Ik heb in eerste instantie geprobeerd door te trainen mijn nek en schouders  sterker te maken waardoor ik hoopte dat de pijn over zou gaan. Toen dat niet lukte raadde mijn vriendin me aan een triggerpoint reset te proberen.
 
Ik heb momenteel geen klachten en indien ik sporadisch toch klachten krijg weet ik die snel weer te reguleren.
 
Het voornaamste wat ik uit het traject heb gehaald is bewustwording en dan met name van mijn ademhaling. Rustademhaling vanuit de buik, mijn ademhaling zat veel te hoog waardoor je eigenlijk in een constante stressfase zit.
Ook de boeken die ik heb gelezen als onderdeel van de reset hebben me geholpen uitdagingen die op mijn pad komen anders te benaderen en ze, voor mezelf, gemakkelijker te verwerken. 
 
Een paar maanden na de behandeling ben ik begonnen met de Wim Hof methode (waar Joyce over vertelde) en die geeft me veel innerlijke rust, stabiliteit en energie. 
 
Ik kan het traject zeker aanraden, en met name aan mensen die vastlopen in reguliere gezondheidszorg en wellicht wat sceptisch tegen alternatieve wijze van zorg aankijken. 
 
Het is echt een eye-opener, er is zoveel meer en zoveel processen in het lichaam hangen met elkaar samen.

Voorjaar 2024 ben ik bij Joyce in therapie geweest.

Hoewel ik geen helder (maar wel inclusief) antwoord op mijn hulpvraag kreeg, ben ik erg blij met haar behandeling.

Ik heb met veel plezier, soms ook worstelend, de aangereikte boeken gelezen, video’s bekeken en een dagboek bijgehouden.

Doordat naar mijn reacties hierop werd gevraagd, drong de stof goed tot me door en gaf het me inzichten, waar ik wat mee kon.

De behandelsessies van Joyce waren verrassend. Het drong op een diepere manier tot me door, dat mijn lichaam en mijn geest EEN zijn

en dat ik verbonden met het grote Geheel.

Joyce haar benadering is zeer aandachtig, liefdevol, zorgzaam, inspirerend en krachtig.

Ik ondervond, dat ik me met een gerust hart aan haar behandelingen kon toe vertrouwen.


Beste mensen, zo ongeveer begin juni was ik klaar met het project voor mijn frozen shoulder. Ergens in april dit jaar maakte ik kennis met Joyce van Gelder. Vrij vlug na het intakegesprek ben ik begonnen met triggerpoint resetmethode.

Ja , heb het Engelse boek gelezen, het werkboek ook gebruikt en zelf nog een Nederlands boek over deze behandeling gelezen. Het was niet makkelijk maar ik heb er geen spijt van, ja eventuele trauma’s ga je dan wel verwerken. Ik was mijn conditie best wel kwijt door slechte nachten vanwege de pijn.

Maar waar ik heel blij mee ben, is dat door mijn eigen volhouden in conditie opbouwen en tegen mijn brein praten, schrijven over wat je bezig houd ik al een heel eind ben gekomen. Ik reed paard voordat ik deze methode ging volgen en dat kon ik ergens in juni weer oppakken.

Pijn had ik nog een beetje in de schouder maar ik deed mijn oefeningen en ik hield vol. Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik weer de galop kon doen zonder dat ik daarna zo moe was en afgelopen woensdag een buitenrit gedaan met 2x galop! Dit komt ook omdat ik mijzelf aangepakt heb tijdens de afgelopen periode.

Joyce heel erg bedankt voor jou steun hierin!

Karen Snikkers


Meer dan een jaar geleden en perioden daarvoor had ik heel veel last van mijn bekken, hoge rug/nek en voornamelijk van mijn achillespezen. Uiteindelijk kreeg ik forse ontstekingen aan beide achillespezen. Aan één voet ontstond zelfs botafzetting. Ik bezocht verschillende fysiotherapeuten. Zij konden mij een beetje helpen, maar ik raakte er niet vanaf. Uiteindelijk kwam ik in de praktijk van Jasperse terecht bij Susan ( chiropractor) en Joyce ( fysiotherapeut). Ze zochten eerst naar mogelijke oorzaken van mijn blessures en pijn. In nauwe samenwerking pakten ze e.e.a .samen op. Ik merkte al snel vooruitgang. Echter na een jaar, was alles nog steeds niet volledig opgelost. De “rest” pijn/ blessure leek wel chronisch te blijven.

Joyce stelde om die reden de “trigger point reset methode” voor. Na wat uitleg van haar, ben ik ervoor gegaan. Ik wilde het genezingstraject echt met goed gevolg afmaken. Mijn doel was om geen pijn meer te hebben en mijn dagelijkse dingen,werk en sport gewoon weer op te kunnen pakken. Het vroeg wel enige discipline en een open mind van mezelf.

Nu achteraf ben ik heel blij dat ik het volgehouden heb. Lichamelijke pijn kan je eigenlijk niet los zien van je mentale pijn. Toen dat allebei werd aangepakt raakte ik pijn vrij. De combi van deze aanpak naast fysiotherapie en in mijn geval ook nog een stukje medische fitness verwezenlijkten mijn doel. Het is heel wonderlijk.

Je kan er bijna met je “volle verstand”(zoals mensen weleens zeggen) niet bij, maar ik ben er vanaf. Ik kan alles wat ik wil , weer doen. Natuurlijk moet ik het niet overdrijven.

Ik zou het zeker die mensen aanbevelen die, ondanks andere therapieën niet van hun pijn en/of blessure afkomen. Joyce kan je er alles over vertellen en uitleggen. Het is zeker het proberen waard!  

Rose-Marie Bodbijl – van der Borgt.


“Graag wil ik mijn ervaring met een ieder delen over de behandeling bij Joyce. Na ruim 20 jaar behandeld te zijn geweest vanwege nekklachten, kwam Joyce op mijn pad.

Zij verving mijn vaste fysiotherapeut, die een andere baan had aangenomen. Zij begon in de eerste plaats te kijken hoe mijn houding was. Deze was niet helemaal in balans. Ze is dan ook begonnen om mijn houding te behandelen. Aan mijn nek heeft ze echter nooit wat gedaan, maar wel gezorgd dat ik weer recht kwam te staan.

Na een jaar was ik klaar en ben nu pijnvrij. Mijn houding is weer goed. Petje af.

Bedankt Joyce.”

Wil de Priester, Middelburg. 


Hallo allemaal, Ik ben Nathasja Scheele en ben 45 jaar oud. Ik heb sinds mijn 17e diabetes type 1. En zoals bij vele diabeten kwamen ook bij mij klachten waar de artsen altijd van zeiden het is door je diabetes. Mijn klachten waren fibromyalgie. Het vast zitten van vooral mijn bindweefsel kortom een gevoel of je bijna niets meer kan. Daarbij kreeg ik last van een frozen shoulder. Advies van velen was bewegen, maar wat ik ook aan bewegen deed alles deed pijn. Ik heb verschillende therapeuten bezocht. ( fysio, acupuncturist) Allebei hielp maar voor even, na een week zat alles weer vast, ondanks mijn oefeningen. Totdat ik geattendeerd werd op Joyce van Gelder.

Wat een uitkomst!!!!!! Haar aanpak en de tips waar onder een boek lezen over pijn gaf zoveel verandering. Zij pakt de punten wat een ander laat liggen. En wat ik zelf nooit van te voren had gedacht is dat het boek over weg met pijn zo verhelderend kan zijn.

Sinds de behandeling kan ik mijn dingen doen die ik wil doen op mijn leeftijd en word ik niet beperkt.

Je wordt nu beloond voor wat je doet en ik voel herstel in mijn lichaam. De diabetes is niet te genezen helaas maar de klachten zijn in ruime mate verminderd. Ik raad iedereen aan die vastloopt bij andere therapeuten langs te gaan bij Joyce.

Het is zeker de moeite waard. BEDANKT JOYCE.


Ik ben heel tevreden met mijn behandeling bij Joyce. 
Na 8 keer behandelen merk ik zeker vooruitgang. De oefeningen die ik van Joyce heb meegekregen om thuis uit te oefenen heb ik baat bij. Ik zie zeker progressie. 
Joyce is erg professioneel en kundig. 
 
Met vriendelijke groet,
Anneke Marijs

Nadat ik een aantal weken terug bijna gevallen was van het paard en dacht dat er niks aan de hand was had ik toch pijn aan mijn schouder die toen bij Joyce is behandelt. Dus toch maar terug gegaan en uitgelegd en ook gemeld dat ik mijn arm niet zo naar achteren kreeg als de andere arm.

Joyce heeft mij een aantal keren met fysio behandelt en mij ook oefeningen meegegeven. En hoera het is heel goed gegaan, pijn weg en mijn arm kan ik naar achteren doen.

Ook het paardrijden gaat weer goed bij het er op gaan en er af springen ( jaja ik spring er af). Heb door de triggerpoint reset methode vooruitgang geboekt en zo goed dat ik niet in de gaten had dat ik zonder angst op een nieuw paard ging rijden die toch behoorlijk voorwaarts is. Dus die angst was dus niet aanwezig, zelfs de instructrice was het opgevallen ( ik had privéles van haar op 1 april), Ik ben hier zeer blij mee, morgen 3 april vrij rijden, bedankt Joyce voor jouw hulp hierbij. ?


‘Wat een reis heb ik gemaakt. 
Ik kwam binnen met jarenlange pijn en ongemak in mijn schouders en knieën.
Nadat ik al van alles had geprobeerd kwam ik met Joyce in contact vanwege een behandeling voor mijn hooikoorts.
 
Ik wilde graag van al mijn ongemakken af. Tijdens een van de behandelingen vertelde ze dat ik last zou kunnen hebben van een overspannen zenuwstelsel.
Na wat lees werk hierover en de folder te hebben bekeken over het Pijn Reset Methode ben ik met haar gaan praten. We hadden een fijn gesprek, voelde me gehoord, op mijn gemak en het was eigenlijk gelijk vertrouwd.
Ik was klaar voor het Traject!
 
Door het lezen van de boeken, de schrijfopdrachten, het kijken van documentaires is mijn zicht op de wereld veranderd. Ik heb veel over mezelf geleerd, ken mezelf nu beter en weet wat ik moet doen mocht de pijn weer terugkomen. 
 
Ja, je leest het goed, ik heb geen zere knieën meer. Ik kan weer fietsen zonder pijn! Ook met andere bewegingen zoals op mijn knieën zitten of traplopen gaan zonder pijn.
 
Ik wist niet dat er letterlijk en figuurlijk zo’n last op mijn schouders lag. De pijn is weg in dat gebied, maar het is mijn zwakke plek. Boven in mijn nek zit het nog wat vast. Dat is een stukje wat nog meer tijd nodig heeft om te helen.
 
De aanvullende resonantie behandelingen vond ik erg prettig om te ondergaan. Het helpt je op een diepere laag en dat is nou net waar het ongemak vandaan kwam.
 
Ik zou zeggen durf jij het aan om met jezelf aan de slag te gaan en zonder pijn verder te leven. Ga dan voor deze methode.
Joyce is er voor je als je haar nodig hebt, ze voelt je goed aan en weet precies het punt te vinden wat op dat moment behandeld mag worden.
 
Heel erg bedankt voor deze mooie reis die ik bij je mocht maken.
Liefs, Tony’
 

‘Het traject wat ik doorlopen heb bij jou heeft mijn leven echt veranderd. Wel moet ik zeggen dat het echt goed gaat en ik pijn vrij ben. En dat als ik weer pijn krijg ik weet waar het vandaan komt en hoe ik het weg krijg. Ook heeft het mij geholpen mentaal sterker te zijn. 
Ben je daar zo ontzettend dankbaar voor. 
 
(anoniem)’
 

Aan ‘t triggerpoint-reset-traject begonnen  niet omdat ik last heb van chronische pijnklachten (wel wat, maar niet de hoofdreden..) meer omdat ik “altijd een vol hoofd heb”…. Ik me altijd verantwoordelijk voel voor iedereen en alles!! Zeer vermoeiend!!!

‘t Was heel veel informatie, opdrachten, “huiswerk” de eerste 6 weken (laatste 2 weken zelf invullen hoe/wat je je eigen wil maken…belangrijk voor jezelf vindt…) Je moet er zelf wel tijd en energie in  steken, er wel “induiken”…. oefenen,  ‘t jezelf eigen maken… Er is maar 12 uur, verdeeld over 4 keer in die 8 weken dat je een sessie hebt bij Joyce..

Voor mij is ‘t vooral de “lucht, ruimte, lichtheid in m’n hoofd” winst!!
Bovendien kan ik na ‘t traject (meestal) wat ik tegen kom en waar ik voorheen kwaad, geërgerd, geraakt, overbezorgd van werd nu loslaten, ombuigen….

De 2 boeken die in ‘t traject gebruikt worden zijn de komende tijd m’n “bijbels”…

Ik ben er nog (lang) niet maar heb zeker een hele grote stap gezet naar een “leeg/minder vol hoofd”……’
 
(anoniem)
 

Na 2 weken bijna pijnvrij!


Een ander mens…

Wil je een ervaring delen over de behandeling die je van ons hebt gehad en zou je deze graag willen delen op de website? Stuur uw ervaring naar : info@to-the-core.nl en wij zullen hem er op zetten. Als u anoniem op de website wil blijven, is dat natuurlijk mogelijk