Trigger Point Reset Methode

Dit bijzondere traject is bedoeld voor mensen die chronische pijn of steeds terugkerende pijn hebben aan nek, rug of schouders. In dit individuele traject wordt gewerkt aan de dieperliggende oorzaak. Hierbij wordt zowel het mentale als fysieke aangepakt. Vooral voor mensen die alles al geprobeerd hebben zonder blijvend resultaat, zou dit een traject kunnen zijn die jou op korte termijn resultaten kan bieden en je pijnvrij zou kunnen houden.

Dit traject is anders dan fysiotherapie. Ik zal hier en daar fysiotherapeutische technieken gebruiken, maar dat is slechts een klein onderdeel van het grote geheel.

Wat kan je verwachten?

Een ongeveer 10-12 weken durend traject. Bestaand uit: inspirerende voorbereidende opdrachten, een volledige behandeldag van 10:00 tot 17:00, 1 tot 3 losse consulten van 1.5 – 2 uur.

  • Nog voordat je de behandeling hebt gehad, is er al sprake van 50-80% verlichting van klachten. Dit dankzij de voorbereidende oefeningen.
  • Tijdens de resetdag gaan we aan de slag met een bewezen methode om je zenuwstelsel te kalmeren. Dan haal ik met behulp van speciale technieken de laatste pijn weg. Natuurlijk is er ook aandacht voor voedingsadvies, oefeningen en werken aan je mindset.
  • Na de behandeling heb je gereedschappen om pijnvrij te blijven.

Voor wie?

Dit traject is speciaal geschikt voor iedereen met chronsiche pijn klachten, die open-minded, positief ingesteld en ondernemend is.

Achtergrond

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hoewel ik al een vrij holistische aanpak had, vroeg ik me af hoe het komt dat ik een aantal mensen, vooral mensen met de chronische pijn, slechts deels kon helpen. Ik hielp ze van de rugklachten af, maar dan schoot het in de schouder, of ik kreeg dat laatste beetje pijn niet weg. Ik wist dat ik een puzzelstukje miste. Het werd mijn missie om deze te vinden. Met deze laatste opleiding ben ik overtuigd dat het is gelukt en ik sta te popelen mijn kennis met jou te delen.

BOEK NU EEN ADVIESGESPREK IN.

Wilt u weten of dit traject passend bij u is, maak dan hier een afspraak. Het adviesgesprek is gratis.

( uurtarief wordt bij het adviesgesprek wel in rekening gebracht bij het niet op komen dagen zonder tegenbericht)