Pijn Reset Methode

Kan jij ‘JA’ zeggen op deze 3 vragen?

 

 1. Gun jij jezelf een PIJNVRIJ leven?

 2. Wil jij je niet meer futloos en moe voelen?

 3. Had  jij al zo’n vermoeden dat jouw pijnklachten op meerdere vlakken moeten worden aangepakt?

De Pijn Reset Methode is DE oplossing bij chronische- of steeds terugkerende pijn.  In dit individuele traject werk je aan de dieperliggende oorzaak. Het is een complete aanpak voor zowel het mentale als fysieke. 

Vooral voor als je alles al geprobeerd hebt zonder blijvend resultaat, zou dit een traject kunnen zijn die jou op korte termijn resultaten kan bieden en je pijnvrij zou kunnen houden.

Zeer geschikt bij…

 • pijn in de nek
 • langdurige sportblessures
 • rugklachten
 • hoofdpijn of migraineklachten
 • Problemen in de heupen of bekken
 • Een pijnlijk en stijf lichaam.

En ook goede resultaten bij andere klachten, zoals:

 • Uitstralingspijn naar armen en benen
 • hernia’s, vernauwingen slijtage, artrose.
 • Auto-immuunziektes, b.v. Fibromyalgie, artritis, reuma.
 • Prikkelbare darmsyndroom
 • en nog veel meer…..

In 8 weken tijd, vrij van klachten. Dit is hoe:

 • Kennis. Je krijgt delen van boeken te lezen en documentaires, zodat je zelf de juiste kennis hebt om je pijnklachten aan te gaan. Daarnaast ontstaat er door het lezen een proces in het onderbewuste die doorwerkt op de pijn.
 • Training. Je krijgt bepaalde oefeningen en schrijfopdrachten, zodat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die horen bij een pijnvrij leven.
 • Adviezen. Speciaal op jouw situatie krijg je adviezen om zo veel mogelijk energielekken aan te pakken, zodat het zenuwstelsel genoeg kalmeert om pijnvrij te worden.
 • 1 op 1 Coaching. Ik coach je er doorheen met behulp van rake vragen, oefeningen, begeleiding van je proces, zodat je nog dieper kunt gaan en iemand hebt die je er recht doorheen haalt in plaats van om de brei heen te dansen.
 • Behandeling. De laatste triggerpoints haal ik weg met unieke zachte technieken. Ook kan ik er voor kiezen je te behandelen door middel van resonantie therapie. Dit haalt triggerpoints weg en zorgt er voor dat je makkelijker door de processen heen gaat. En als jij het werk doet en patronen aan het veranderen zijn, heb je een grotere kans dat de klachten niet meer nodig zijn om terug te komen.
 • Kennis en handgrepen om zelf ook na het traject pijnvrij te blijven, zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van behandelaars.
 • Laagdrempelige begeleiding. Loop je vast of wil je gewoon even iets delen in je proces? Je kunt me altijd bereiken. Ik ben er voor je. Samen zorgen we ervoor dat je er het optimale uithaalt, zodat je je goed gesteund voelt.

<

Voor wie?

Dit traject is speciaal geschikt voor iedereen met langdurige pijnklachten, die open-minded, positief ingesteld en ondernemend is.

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik als fysiotherapeut beperkte mogelijkheden heb om mensen met een scala van chronische klachten te kunnen helpen. Dan bedoel ik klachten als: Meer dan 20 jaar pijnklachten, hernia’s, fibromyalgie, onbegrepen SOLK-klachten, rug- nek- schouder – knie klachten, artrose en nog veel meer.
Tijdens zo’n half uurtje fysiotherapie kom ik vaak niet verder dan symptomen te verzachten. Het frustreert mij, omdat ik weet dat er zo veel meer mogelijk is.
 
Ik geef namelijk nu al 4 jaar trajecten speciaal voor deze groep. De grote meerderheid is nu klachtenvrij, terwijl hen tot dan toe verteld werd er mee te moeten leren leven.
 

Wat maakt dit traject zo anders?

Dit is het meest complete body-mind traject wat je je maar kunt voorstellen speciaal op maat om jouw pijnklachten te helen met de juiste begeleiding erbij. Het is voor iedereen die klaar is de transformatie aan te gaan en zijn pijn los te laten. Chronische pijnklachten hebben in 97% van de gevallen te maken met een overprikkeld zenuwstelsel. Het zenuwstelsel tot rust brengen resulteert in pijn reductie tot totaal pijnvrij zijn.
Het programma leert je nieuwe patronen, waardoor de pijn niet meer nodig is.

We pakken de volgende zaken aan:

   • Onderdrukte onbewuste emoties.
   • Mindset en overtuigingen.
   • Voeding (zo nodig).
   • Ademhaling ( zo nodig).
   • Bewegingsangst en beweging (zo nodig).
   • Jouw levensmissie.
   • Energetische blokkades. (zo nodig)
   • Triggerpoints. ( zo nodig)

Ervaringen

Inmiddels heb ik het traject afgerond en ben ik zo goed als pijnvrij en
volledig van de medicatie af. 

Ik had werkelijk niet gedacht dat ik met het Triggerpoint Reset Traject zoveel resultaat zou behalen en dat in zo’n korte tijd!

Overigens zeg ik nu wel dat ik het traject heb afgerond, dat wil niet
zeggen dat ik niets meer hoef te doen. Het is echt een kwestie van je
leefstijl aanpassen en dat is iets waar je aan moet blijven werken. Maar Joyce heeft me alle handvatten gegeven om dat te kunnen doen. Nu is het aan mij om mezelf het beste te blijven geven en goed voor mezelf te zorgen.

Ik kan dit met heel mijn hart aanraden aan iedereen die kampt met welke chronische pijn dan ook. Het heeft mijn leven zo ten goede veranderd en dat is iets wat ik iedereen gun.

Joyce, bedankt!


Hartelijke groeten,Tanja van Zweeden

Podcast met Tanja over het traject:


Annelies schreef:

Ik heb het Reset Traject gevolgd en ben achter de oorzaak gekomen. De oorzaak zit in mij verstopt, ergens diep, veilig weggestopt. Het heeft te maken met gevoelens, met emoties, met ervaringen, met angst en boosheid. En daar ben ik mee aan de slag gegaan, ik ben mezelf onder ogen gekomen. Met iedere verstopte laag die ik ontdekte en openbrak verdween er een pijngevoel. Dat was een zeer bijzondere gewaarwording, het gebeurde echt.

8 jaar met pijn, 5 maanden niet tot nauwelijks kunnen lopen en staan. In week 2 van het traject ervaarde ik de 1e pijnvrije dag. In week 4 van het traject wisselde pijn en geen pijn elkaar af, de boel ging stromen. In week 6 was de grote doorbraak naar het pijnpunt in mij wat ik onder ogen moest komen. Dat heb ik in 1 dag gedaan, tijdens zo’n dag bij de fysiotherapeut. De dag daarna liep ik volledig rechtop en pijnvrij en vandaag nog !

Lees meer van haar hierover in haar blog.


 

Ellen schreef:

Nogmaals dank voor de sleutel van mijn eigen schatkist, in de reis naar mijn kern! Waar ik ontdekt heb, dat daar ongekende, en nu door mij, gekende krachten liggen, waardoor ik mijzelf, nu en in de toekomst kan vrijwaren van pijn!

Ik kwam binnen scheeflopend en in elkaar gezakt met heel veel pijn en bang dat mijn geliefde vrijheid ingeperkt zou blijven voor altijd, en ik verlaat het traject als een reus, zo recht sta ik weer en loop uren zonder pijn.

Het antwoord, alle antwoorden liggen in mij besloten, hoe bijzonder! Dank je voor de sleutel en dat je mijn bijzondere gids wilde zijn! En….. nooit belerend, maar altijd in groot respect naar mij, ik, als weer een ander individu, zeer integer en in volledige respect, heel bijzonder, dank daarvoor! 


Susanne schreef:

Lang heb ik getwijfeld of ik dit traject aan moest gaan. Alle dagen pijn hoorde er ondertussen een soort van bij, ik had ook al de nodige therapieën doorlopen met wisselende uitkomsten.
 
Dit traject zou pittig zijn op alle fronten, toewijding en inzet zijn het halve werk. De woorden van Joyce spraken me erg aan. Een totaal plaatje van body and mind! Als ik echt een verandering teweeg wil brengen moet ik dit met 2 handen aanpakken.
 
Dat heb ik gedaan! Ja, het was pittig maar gaande weg zoveel inzichten gekregen en de pijn….nam steeds verder af. Controle terug krijgen over je eigen lichaam, het herontdekken en de puzzelstukjes vielen steeds meer op z’n plek.
 
Joyce was erg betrokken, gaf me zoveel tips, tricks, inzichten en een vertrouwd gevoel dat ik zelf m’n diepste angsten onder ogen durfde te komen. Die persoonlijke toenadering, gesprekken en gevoel waren voor mij erg belangrijk, dat heb ik in al die andere therapieën zo nooit ervaren.
 
Het is en blijft werken aan jezelf maar dat is het meer dan waard. Mijn kijk op de wereld en mezelf is zo anders nu. Ik sta steviger, positiever en duidelijker in het leven….Mijn leven!
 
 
Dankjewel voor alles!!
Susanne

Lees hier meer succes ervaringen


Veelgestelde vragen

Wordt dit traject vergoedt?

De zorgverzekeraar vergoed alleen onder specifieke voorwaarden. Helaas is het niet mogelijk om de resultaten te behalen en de kwaliteit te waarborgen binnen deze voorwaarden waar ik zo voor sta. Zo zou ik alles in halve uurtje moeten verpakken en ik geloof dat we binnen die tijd niet tot de kern kunnen komen. Het past gewoon niet binnen het systeem van de verzekeraar. Dit traject zal dus voor eigen kosten zijn. Realiseer je wel dat deze investering zou kunnen betekenen dat je levenskwaliteit er heel anders uit gaat zien, dat het geen eindeloos traject is, waarbij je niet weet wat er nog meer komt. Met andere woorden: een vastomlijnd bedrag, een vastomlijnde tijd met een zeer hoog resultaatgehalte.
 
 Wat als dit geen resultaat heeft?

–   Bij interesse nodig ik je uit voor een uitgebreid gesprek. In de loop van de 4 jaar dat ik dit werk doe heb ik steeds beter in de gaten bij wie dit traject resultaat gaat bieden. Aan de hand daarvan zal ik een voorstel doen of niet. In de 4 jaar en de meer dan 80 trajecten die ik heb aangeboden is het nog maar 4 keer voorgekomen dat het traject niet aansloeg en mijn intentie is het daarbij te houden. Echter ik kan het nooit helemaal uitsluiten. Ook zal ik zo eerlijk mogelijk zijn over de verwachtingen die behaald kunnen worden. Tot nu toe hebben veruit de meesten 80-100% resultaat. ( 100% = pijnvrij)
 
Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

–   Als je dagelijks een uurtje beschikbaar hebt, dan kan je het prima redden. En ook is het mogelijk het zelf in te richten. Het ligt er ook aan hoe intensief je zelf aan de slag wil gaan. Je kunt het naast een full time job doen. Hou er wel rekening mee dat het traject processen in gang kan zetten. Dat kan tijdelijk onrustig voelen. Daarnaast heb ik 2 halve dagen van je nodig en 2 keer 2 uur. We zien elkaar dus enkel 4 keer. Dit maakt het ook geschikt voor mensen die iets verder weg wonen.
 
Je vraagt of ik wil veranderen. Word ik dan iemand anders?

–   Integendeel. Je gaat meer in contact staan met jezelf, je zal meer veranderen naar wie je werkelijk bent. Om dat voor elkaar te krijgen moet er soms wel wat veranderen in je leven. ‘ Ik ben nou eenmaal zo’ is een overtuiging die je op je plek kan houden. Aan jou de vraag of je dat wil onderzoeken of dat werkelijk zo is. Je zou er achter kunnen komen dat die overtuiging jou beperkt en klein houdt in het leven….of de pijn zelfs in stand houdt. Als je hetzelfde blijft doen, zijn de uitkomsten hetzelfde. En ik neem aan dat je een andere uitkomst wil.
 
Ik heb echt lichamelijke pijn, dat heeft dan toch ook een lichamelijke aanpak nodig? Het zit toch niet in mijn hoofd?

–   Zoals in het E-book uitgelegd komt 97 % van alle chronische pijn ( pijn langer dan 2 maanden) voort uit een overprikkeling van het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen er triggerpoints ontstaan, spanningen, disbalans in het lijf, waardoor pijn voelbaar wordt. Dit zijn echte lichamelijke fysiologische processen. Echter, de oorzaak zit hem er niet in dat je lijf stuk is. Er is iets anders wat het systeem overprikkeld. Onderbewuste onderdrukte emoties en overtuigingen kunnen hier een grote speler in zijn. De oorzaak kan dus te maken hebben met psychologische processen, wat kan resulteren in werkelijke lichamelijke ongemakken.
 
Ik heb al zo veel geprobeerd? Waarom zou dit wel werken?

–   Ik begrijp heel goed dat je deze gedachte kunt hebben als je al jaren bezig bent geweest met allemaal verschillende behandelingen/ operaties, waarbij de klachten steeds terugkwamen.
–   Echter, is aan jou de vraag:

o   Waren de overige behandelingen lichamelijke behandelingen?
o   Is er binnen die behandelingen aandacht geweest voor het overprikkelde zenuwstelsel, onderdrukte emoties, overtuigingen, voeding, ademhaling, slaappatroon, imuunsysteem, omgevingsfactoren, of je wel gelukkig bent, of je je missie aan het volgen bent? Zijn er werkelijk patronen binnen in jou veranderd?
o   Ben je zelf als leider van jouw gezondheid aangemoedigd of moest je de professional ‘ volgen’.
o   Ben je klaar voor een totaal andere aanpak, ben je klaar om te gaan helen in plaats van genezen, ben je klaar om het nodige werk er voor te doen?

Dit is waarom het slagingspercentage op 80% – 100% ligt.

Deze trajecten ga ik alleen aan, nadat we elkaar uitgebreid hebben gesproken en we beiden overtuigd zijn, dat het traject jou kan helpen.

Hierin ben ik selectief. Het zou kunnen zijn dat ik met een advies uitkom voor een van de mogelijkheden. Anderzijds kunnen we ook tot de conclusie komen dat dit niet voor jou is.

Je loopt geen risico dat je iets aangaat, wat niet zal werken.

 
 

Wie is Joyce van Gelder?

made bij Liane-Pictures

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hoewel ik al een vrij holistische aanpak had, vroeg ik me af hoe het komt dat ik een aantal mensen, vooral mensen met de chronische pijn, slechts deels kon helpen.

Ik hielp ze van de rugklachten af, maar dan schoot het in de schouder, of ik kreeg dat laatste beetje pijn niet weg. Ik wist dat ik een puzzelstukje miste. Het werd mijn missie om deze te vinden. Ook bleef ik het gevoel hebben dat ik in de symptoombestrijding bleef hangen.

Het plaatje is steeds completer geworden. Ik sta te popelen mijn kennis met jou te delen.


BOEK NU EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK IN.

Je hebt nu twee keuzes. 

Optie 1. Doorgaan zoals je altijd deed om te zien hoe het verder gaat, met de kans dat het zo blijft zoals het nu is.

Optie 2. Je vraagt een gesprek aan en dan weet je in ieder geval of jij van je pijn geholpen kan worden via dit traject. Het kost je niets en het is helemaal vrijblijvend. En dan weet je of het voor jou ook mogelijk is een nieuw pijnvrij leven voor jezelf te creëren. Wat heb je te verliezen?

Ik wil niets liever dan jou hierbij helpen. 

Wil je weten of een klachten vrij leven ook mogelijk is voor jou?

 

 

Of stuur een email naar info@to-the-core.nl

 

Speciaal voor de nieuwsgierigen staat mijn e-book boordevol antwoorden. 

 

(uurtarief wordt bij het adviesgesprek wel in rekening gebracht bij het niet op komen dagen zonder tegenbericht)

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hoewel ik al een vrij holistische aanpak had, vroeg ik me af hoe het komt dat ik een aantal mensen, vooral mensen met de chronische pijn, slechts deels kon helpen.

Ik hielp ze van de rugklachten af, maar dan schoot het in de schouder, of ik kreeg dat laatste beetje pijn niet weg. Ik wist dat ik een puzzelstukje miste. Het werd mijn missie om deze te vinden. Ook bleef ik het gevoel hebben dat ik in de symptoombestrijding bleef hangen.

Het plaatje is steeds completer geworden. Ik sta te popelen mijn kennis met jou te delen.


BOEK NU EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK IN.

Je hebt nu twee keuzes. 

Optie 1. Doorgaan zoals je altijd deed om te zien hoe het verder gaat, met de kans dat het zo blijft zoals het nu is.

Optie 2. Je vraagt een gesprek aan en dan weet je in ieder geval of jij van je pijn geholpen kan worden via dit traject. Het kost je niets en het is helemaal vrijblijvend. En dan weet je of het voor jou ook mogelijk is een nieuw pijnvrij leven voor jezelf te creëren. Wat heb je te verliezen?

Ik wil niets liever dan jou hierbij helpen. 

Wil je weten of een klachten vrij leven ook mogelijk is voor jou?

 

 

Of stuur een email naar info@to-the-core.nl

 

Speciaal voor de nieuwsgierigen staat mijn e-book boordevol antwoorden. 

 

(uurtarief wordt bij het adviesgesprek wel in rekening gebracht bij het niet op komen dagen zonder tegenbericht)

'Hoe overwin ik mijn chronische pijn?'Gratis e-book

Wil jij weten:
-  Waarom jouw klachten maar niet over gaan.
-  Waar in 97% van de gevallen de diepere oorzaak ligt van chronische pijn.
-  Hoe ons zenuwstelsel een rol speelt in dit geheel.
-  Wat de 3 belangrijkste en meest voorkomende oorzaken zijn die direct aangepakt kunnen worden.
-  Mogelijk verdere stappen om daadwerkelijk pijnvrij te worden en te blijven!

Met deze andere kijk op chronische pijn is het mogelijk pijnvrij te worden.