Joyce van Gelder

Joyce van Gelder, Fysiotherapeut bij ‘ To the Core’.

made bij Liane-Pictures

Al van jongs af aan had ik een fascinatie voor het menselijk lichaam. Daarom leek het voor de hand om fysiotherapie te studeren. In 2010 heb ik mijn diploma gehaald. Daarna heb ik cursussen gevolgd in easytaping, personal training, fasciatherapie, medical fitness, de 4x T methodeechografie, en de triggerpoint reset methode.

Trotse eigenaar

Sinds 2015 ben ik eigenaar van Fysiotherapie To the Core in Vlissingen binnen Jasperse praktijkencentrum, waarbij alternatieve en reguliere disciplines nauw samenwerken. Sinds kort is mijn bedrijf ook 2 avonden per week werkzaam op sportschool Happy Fitness.

Anders

Fysiotherapie To The Core onderscheidt zich vooral vanwege de holistische aanpak. Er wordt gekeken naar het hele lichaam en ook andere factoren ( mentaal, voeding, omgeving, situatie). Omdat ik veel mogelijkheden heb jou binnen de praktijk door te verwijzen naar andere disciplines, kom je bij mij altijd bij de best mogelijke behandelaar terecht voor jouw specifieke probleem. Hierdoor krijg je vaak korte trajecten met snel resultaat.
En vanwege de mogelijkheid tot echografie, heb ik nog betere mogelijkheden in te schatten wat er aan de hand is en hoe lang het herstel kan duren.

fysiotherapie: een prachtig vak!

Wat ik het mooie van het vak vind is dat je nooit uitgeleerd bent, waardoor het nooit verveelt. Ik zet me voor 100% in, maar de wonderen gebeuren pas als jij dat ook doet en ik vind het mooi om jou hier in te begeleiden en inspireren. Ik vind de therapie succesvol bij een tastbaar resultaat; minder pijn, meer bewegingsvrijheid, meer kracht of een verandering van levensstijl waardoor de klachten ook wegblijven.

Made bij Liane-Pictures

Wat te verwachten?

Wat kunt u bij mij verwachten? Een resultaatgerichte aanpak, een persoonlijke aanpak en een grondige aanpak.: Ik zet de echo in waar nodig om meer inzicht te krijgen in de klacht. Over het algemeen zorg ik er eerst voor dat u pijnvrij kunt bewegen, waarbij ik verschillende technieken zal gebruiken: tape, bindweefselmassage, gewrichten mobilisatie, etc. Hierna is het zaak om terugval te voorkomen. Hierbij wordt u meer aan het werk gezet met oefeningen ter verbetering van houding, kracht, stabiliteit, flexibiliteit of wat er ook nodig is. Maar soms is het ook een verandering van mindset.

Als u bij mij langs komt wordt u op maat behandeld; Ik kijk naar de mens als een geheel in de behandeling. We bestaan niet uit losse stukken en zo zal ik altijd binnen het gehele plaatje zoeken om uw klacht samen met u op te lossen, te verbeteren of er beter mee te leren omgaan.

Privé

Sinds 2015 ben ik van Amsterdam naar Vlissingen verhuisd om samen te gaan wonen bij de liefde van mijn leven. Ik kreeg er gelijk een bonus dochter bij. Mijn hobbies: gitaar spelen, hardlopen, yoga.

Joyce van Gelder is BIG geregistreerd onder nummer: 69912741504. Tevens staat ze ook ingeschreven in het KNGF kwaliteitsregister.

zorgkaart