Podcast

Elke aflevering nodig ik mijn meest inspirerende patiënten en klanten uit.

Wat al deze mensen gemeen hebben is een manier om zelf aan het roer te staan van hun gezondheid.

Ze hebben allemaal een sleutel gevonden om hun klachten om te buigen, te helen, of de klacht zo te benaderen dat het een kracht wordt.


Luister hier naar de To The Core Podcast afleveringenMijn missie is zo veel mogelijk mensen die sleutel te laten vinden en de deur te ontgrendelen tot ongekende potentie, gezondheid en welzijn.

Waarmee ik er voor je kan zijn:

– De pijn reset methode: Het meest compleet individuele traject van ongeveer 8 weken,die je in staat stelt jezelf te helen van chronische pijn en langdurige onbegrepen klachten. Uniek bij mij is het inzetten van resonantie en ademhaling om nog dieper tot de kern te komen.

– Fysiotherapie: Voor degenen die nog niet klaar zijn de diepte in te gaan, maar wel verlichting/ verzachting van de klachten willen, heb ik een ongekende rugzak om jou bij te staan. Ik bekijk jouw klacht holistisch. Als enige fysiotherapeut in heel Nederland zet ik stemvorken in.

– Resonantietherapie: Werkt door op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Resonantietherapie helpt blokkades op alle niveaus te doorbreken.

– Ademsessies: Gespecialiseerd op mensen met chronische pijn en langdurig onbegrepen klachten. ik leer je weer controle te krijgen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bekijk deze website of me mail gerust voor vragen: info@to-the-core.nl

Liefs, Joyce