Algemene fysiotherapie

Algemene Fysiotherapie

Als basis hebben wij  de algemene fysiotherapie opleiding gevolgd. Daarna hebben we nog vele cursussen en opleidingen gedaan. Als fysiotherapeut hebben we ons gecommitteerd ons leven lang bij te leren, kennis te verdiepen en te verbreden. Dat maakt ons vak zo leuk. Lees welke behandelmogelijkheden we ons nog meer eigen hebben gemaakt. Maar aan de basis, wat doet een algemeen fysiotherapeut precies?

specialist in bewegen

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Je kan belemmerd worden door; pijn, bewegingsbeperking, krachtverlies, etc.

Samen met de algemeen fysiotherapeut werk je aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Wat doen we?

Wij behandelen  individueel. We gaan samen met jou aan het werk om je zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen met jou naar je wensen, je lichamelijke situatie en je mogelijkheden. Door middel van adviezen, oefeningen en manuele technieken zorgen we ervoor dat je weer beter kunt bewegen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kan je terecht bij de fysiotherapeut.