Thijmen Borghart

Thijmen Borghart, fysiotherapeut bij To The Core

Sinds september 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut voor ‘To-the Core’ en als stagebegeleider voor AVANS Hogeschool in Breda. Het hulp bieden aan mensen staat voor mij centraal. Het is voor mij daarom erg belangrijk om korte lijntjes te hebben en goed bereikbaar te zijn bij vragen.

In januari 2010 ben ik afgestudeerd in Breda. Na wat omzwervingen via Roosendaal, Australië, Nepal en Thailand ben ik in 2014 teruggekomen naar Nederland om een vervolgopleiding te starten. Ik kon in Utrecht aan de slag als stagebegeleider voor de HU (Hogeschool Utrecht).

Made by Liane-Pictures

In 2016 ben ik gestart met een 2-jarige opleiding PRT. Dit is een specialisatie in de fysiotherapie. Deze is gericht op het herstel van (sport)blessures, de revalidatie van kind tot oudere en systeemaandoeningen zoals diabetes, reuma en allergieën. Daarnaast volg ik een opleiding ‘echografie’. Met een echo kan de fysiotherapeut schade in gewrichten, pezen en spieren zichtbaar maken om een betere diagnose te kunnen stellen. Hierdoor kan ik de behandeling nog specifieker op u af te stemmen.

Het is erg belangrijk dat u en ik samen gaan werken aan herstel. U bent de verantwoordelijke over uw lichaam en het herstel. Mijn verantwoordelijkheid is om u hierin met tips, trucs, training en advies te begeleiden om uw herstel optimaal te laten verlopen. Revalidatie is samenwerken, en ik kijk er naar uit om hiermee met u aan de slag te gaan!

Thijmen Borghart is BIG geregistreerd onder nummer 19912454204. Tevens staat hij ingeschreven in het KNGF kwaliteitsregister.