Resonantietherapie

UNIEK in Nederland! Stemvorken binnen de fysiotherapie behandeling

Als eerste fysiotherapeut van heel Nederland maak ik gebruik van stemvorken. Dit heeft  een absolute meerwaarde.

Tijdens de fysiotherapie zul je merken dat ik hier en daar als hulpmiddel een stemvork inzet. Deze techniek zorgt voor een diepe trilling. Deze “resonantie” kan triggerpoints loskrijgen, gewrichtspijnen doen afnemen en het lymfesysteem helpen, waardoor vocht kan worden afgevoerd. Een krachtig hulpmiddel bij de fysiotherapie behandeling.

Inmiddels hebben al velen van jullie deze techniek en de krachtige resultaten hiervan mogen ervaren. Oedeem verdween, pijnklachten gingen weg, looppatronen verbeterden, blessures losten versneld op. Kortom, weer een missing link gevonden en verbonden.:)

Kun je je voorstellen dat trilling dieper kan reiken dan waar mijn handen kunnen komen? Trilling gaat overal doorheen en kan spieren, bindweefsel en het zenuwstelsel beïnvloeden. Deze combinatie van trilling, fasciatherapie, de zachte triggerpoint-reset methode, tapen, de 4 X T methode, oefentherapie, een holistische kijk en adviezen met betrekking tot lifestyle en coaching is uniek in Nederland.

RESONANTIEBEHANDELINGEN

Mocht je verdieping willen met de stemvorken alleen? Dan adviseer ik een resonantiebehandeling. Dit valt niet onder fysiotherapie en is een heel andere ervaring.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van stemvorken en klankschalen. Ik adviseer 2 tot 4 behandelingen, omdat er een specifieke opbouw in zit. Met 4 sessies heb je de complete behandeling ondergaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse sessies.

Waarom resonantietherapie?
– Dieptewerking in de anatomie van het lichaam.
– Versterken van het immuunsysteem/ levenskracht.
– Lymfedrainage.
– Bevordert de spijsvertering.
– Geeft diepe ontspanning.
– Bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop.
– Geeft bescherming tegen electrosmog en straling.
– Kan op emotioneel niveau effect hebben.
– Je voelt je energieker, positiever, vol vertrouwen, ontspannen en staat met beide benen op de grond.

Uiteindelijk is het een ervaring die moeilijk te omschrijven is. Er gebeurt van alles tijdens een sessie. Het is als een groet schoonmaak van het lichaam op vele niveaus ( Lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch) het kan nog even doorwerken.

De kosten zijn: 125 euro per sessie van rond de 1,5 uur.

Ervaringen:
‘ De dagen na de resonantietherapie waren bijzonder, ik merk in mijn lijf absoluut een verschil.
Woensdag toen ik thuis kwam, ben ik denk ik wel twee uur stil geweest. Ik voelde van alles, maar absoluut positief! Uiteindelijk heb ik ’s avonds aan mijn man vertelt over de therapie. Door het te vertellen, kwam ik er ook achter hoezeer ik mij eventjes als een kind voelde, toen ik na de behandeling die energiereep zat te eten op de stoel in jouw kamer. Erg bijzonder.
Om 22.00 uur ben ik gaan slapen en heb daarvoor nog buik ademhalingen gedaan in bed. Zo ontspannen en rustig als die nacht, heb ik in geen jaren meer geslapen. Volgens mij heb ik de hele nacht ook tot diep in mijn buik geademd.
De dag erna merkte ik ook dat het weer mogelijk was om naar mijn buik te ademen, iets wat ik misschien altijd wel wilde doen, maar wat gewoon niet lukte. Wat een heerlijk gevoel is dit, mijn buik voelt zo los en ontspannen!
Verder voel ik me ook veel kalmer en rustiger. Soms lijkt het wel alsof ik ook wat minder gedachtes heb en dat ik wat langzamer beweeg en praat. Het gejaagde gevoel is veel minder geworden.
Ik wil nog een keer zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor afgelopen woensdag en ik kijk erg uit naar de volgende keer.
Groetjes Kim’