Resonantietherapie

UNIEK in Nederland! Stemvorken binnen de fysiotherapie behandeling

Als eerste fysiotherapeut van heel Nederland maak ik gebruik van stemvorken. Dit heeft  een absolute meerwaarde.

Tijdens de fysiotherapie zul je merken dat ik hier en daar als hulpmiddel een stemvork inzet. Deze techniek zorgt voor een diepe trilling. Deze “resonantie” kan triggerpoints loskrijgen, gewrichtspijnen doen afnemen en het lymfesysteem helpen, waardoor vocht kan worden afgevoerd. Een krachtig hulpmiddel bij de fysiotherapie behandeling.

Inmiddels hebben al velen van jullie deze techniek en de krachtige resultaten hiervan mogen ervaren. Oedeem verdween, pijnklachten gingen weg, looppatronen verbeterden, blessures losten versneld op. Kortom, weer een missing link gevonden en verbonden.:)

Kun je je voorstellen dat trilling dieper kan reiken dan waar mijn handen kunnen komen? Trilling gaat overal doorheen en kan spieren, bindweefsel en het zenuwstelsel beïnvloeden. Deze combinatie van trilling, fasciatherapie, de zachte triggerpoint-reset methode, tapen, de 4 X T methode, oefentherapie, een holistische kijk en adviezen met betrekking tot lifestyle en coaching is uniek in Nederland.

RESONANTIEBEHANDELINGEN

Mocht je verdieping willen met de stemvorken alleen? Dan adviseer ik een resonantiebehandeling. Dit valt niet onder fysiotherapie en is een heel andere ervaring.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van stemvorken en klankschalen. Ik adviseer 2 tot 4 behandelingen, omdat er een specifieke opbouw in zit. Met 4 sessies heb je de complete behandeling ondergaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse sessies.

Waarom Ohm-punctuur resonantietherapie?
– Dieptewerking in de anatomie van het lichaam.
– Versterken van het immuunsysteem/ levenskracht.
– Lymfedrainage.
– Bevordert de spijsvertering.
– Geeft diepe ontspanning.
– Bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop.
– Geeft bescherming tegen electrosmog en straling.
– Kan op emotioneel niveau effect hebben.
– Je voelt je energieker, positiever, vol vertrouwen, ontspannen en staat met beide benen op de grond.

De kosten zijn: 90 euro per sessie van 1 tot 1,5 uur.