Resonantietherapie

RESONANTIEBEHANDELINGEN

Vanaf 1 juli zal ik geen losse resonantie behandelingen meer aanbieden. Echter zal ik het wel blijven gebruiken binnen de behandeling van de fysiotherapie, pijn reset methode en ademreizen.

Mocht je toch een sessie willen, dan raadt ik mijn partner Tabitha Govaarts te zeerste aan voor soortgelijke behandeling.  In de loop van de tijd heb ik al vele mensen naar tevredenheid haar kant opgestuurd. Je kunt haar website hier bekijken.

Trilling werkt door op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Resonantietherapie:

 • – komt dieper dan waar ik kan komen met mijn handen.
 • – helpt blokkades op alle niveaus te doorbreken.
 • – maakt gebruik van trilling, zowel in de vorm van klankschalen en stemvorken.

Door middel van begeleide adem kan je de trilling naar binnen trekken. De stemvorken die ik gebruik hebben allemaal een andere frequentie: Elke frequentie kan een ander effect op je hebben. Het doel van de behandeling is je weer terug te brengen naar je oorspronkelijke trilling. Deze trilling voelt geaard, beschermend en vrij van ongemakken. Alles stroomt weer en voelt in balans. Resonantietherapie kan jou helpen terug in balans te komen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van stemvorken en klankschalen. Deze hou ik bij je oren en zet ik op je lijf. Door middel van adem kan deze trilling diep in je lijf dringen. Er kan van alles gebeuren tijdens een sessie. Een aantal mogelijkheden:

 • – Ervaren van diepe ontspanning.
 • – triggerpoints en lichamelijke klachten verdwijnen.
 • – Afvoer van vocht in benen. Deze worden dunner.
 • – Release van emoties. Opeens kan het doorstromen.
 • – Mogelijk verbetering van doorstroom ademhaling.
 • – inzichten.
 • – Gevoel van aarding, verbondenheid, gevoel anders in je lijf te zitten.
 • – Lichter voelen.

Ik adviseer 2 tot 4 behandelingen, omdat er een specifieke opbouw in zit. Met 4 sessies heb je de complete behandeling ondergaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse sessies.

Waarom resonantietherapie?

 • – Dieptewerking in de anatomie van het lichaam.
 • – Versterken van het immuunsysteem/ levenskracht.
 • – Lymfedrainage.
 • – Bevordert de spijsvertering.
 • – Geeft diepe ontspanning.
 • – Bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop.
 • – Geeft bescherming tegen Electro smog en straling en hoog gevoeligheid van je omgeving.
 • – Kan op emotioneel  en mentaal niveau effect hebben.
 • – Je voelt je energieker, positiever, vol vertrouwen, ontspannen en staat met beide benen op de grond.

 

Uiteindelijk is het een ervaring die moeilijk te omschrijven is. Er gebeurt van alles tijdens een sessie. Het is als een grote schoonmaak van het lichaam op vele niveaus enerzijds en anderzijds komt er als het ware een beschermend laagje op je (Lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch) het kan nog even doorwerken.

De kosten zijn: 125 euro per sessie van rond de 1,5 uur.


Vanaf 1 juli zal ik geen losse resonantie behandelingen meer aanbieden. Echter zal ik het wel blijven gebruiken binnen de behandeling van de fysiotherapie, pijn reset methode en ademreizen.

Mocht je toch een sessie willen, dan raadt ik mijn partner Tabitha Govaarts te zeerste aan voor soortgelijke behandeling.  In de loop van de tijd heb ik al vele mensen naar tevredenheid haar kant opgestuurd. Je kunt haar website hier bekijken.

Mocht je willen leren om met stemvorken jezelf te behandelen, neem dan ook contact met haar op. Dit is een echte aanrader voor een ieder die een empathische beroep heeft of die hoog gevoelig is voor energetische invloeden en een krachtige methode wil hebben zichzelf te beschermen tegen electro smog en straling en hoog gevoeligheid van je omgeving.


Ervaringen:

‘ De dagen na de resonantietherapie waren bijzonder, ik merk in mijn lijf absoluut een verschil.
Woensdag toen ik thuis kwam, ben ik denk ik wel twee uur stil geweest. Ik voelde van alles, maar absoluut positief! Uiteindelijk heb ik ’s avonds aan mijn man vertelt over de therapie. Door het te vertellen, kwam ik er ook achter hoezeer ik mij eventjes als een kind voelde, toen ik na de behandeling die energiereep zat te eten op de stoel in jouw kamer. Erg bijzonder.
Om 22.00 uur ben ik gaan slapen en heb daarvoor nog buik ademhalingen gedaan in bed. Zo ontspannen en rustig als die nacht, heb ik in geen jaren meer geslapen. Volgens mij heb ik de hele nacht ook tot diep in mijn buik geademd.
De dag erna merkte ik ook dat het weer mogelijk was om naar mijn buik te ademen, iets wat ik misschien altijd wel wilde doen, maar wat gewoon niet lukte. Wat een heerlijk gevoel is dit, mijn buik voelt zo los en ontspannen!
Verder voel ik me ook veel kalmer en rustiger. Soms lijkt het wel alsof ik ook wat minder gedachtes heb en dat ik wat langzamer beweeg en praat. Het gejaagde gevoel is veel minder geworden.
Ik wil nog een keer zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor afgelopen woensdag en ik kijk erg uit naar de volgende keer.
Groetjes Kim

Resonantie therapie met wel een heel bijzondere uitkomst:

In aflevering 7 van de To The Core Podcast heb ik Kimberley van Seters te gast. Zij is een klant van mij die ik heb mogen behandelen met resonantietherapie. Sinds de eerste behandeling is er veel gebeurd. De resonantie therapie heeft nogal wat teweeg gebracht bij haar. Ze begon met zere benen en de uitkomst was een prachtig gezonde dochter.

Luister haar ervaring en verhaal hier: