To The Core Pijnvrij aanbod

 


Heb jij chronische pijn of een chronische onbegrepen klacht?

Ben je er klaar voor om te helen?

1 x per jaar doe ik iets geks. Een eenmalig aanbod. Daarmee krijg je de kans om het nieuwe jaar pijnvrij te worden en te blijven.

Het Pijn Reset is een programma speciaal voor mensen met chronische pijn of andere chronische onbegrepen klachten die er klaar voor zijn om te helen.

Tot nu toe is het resultaat gemiddeld dat deelnemers tussen de 80-100% pijnvrij worden en blijven. Dit is wat eerdere deelnemers hebben ervaren:  


“Na jarenlang pijn ben ik nu grotendeels pijnvrij en gebruik ik al maanden geen pijnstillers meer” !

Laura, chronische nek/ hoofdpijn


” Inmiddels heb ik het traject afgerond en ben ik zo goed als pijnvrij en volledig van de medicatie af.”

Tanja, fibromyalgie


Half januari start het traject met een klein groepje van 4 mensen.

Dit betekent de voordelen van een groepje, waarbij je elkaar kunt ondersteunen, sparren en delen en daarnaast ruimte voor voldoende individuele aandacht en maatwerk. Een deel zal individueel zijn en een deel in de groep.

Je betaalt veel minder, maar je krijgt meer!

Dit ga ik alleen 1x voor deze prijs weggeven. 

Lees hieronder de details. De extra’s zijn 2 hele dagen in plaats van halve, 2 maal lunch en daar bovenop krijg je ook 2 individuele sessies voor voornamelijk behandeling en mogelijk wat coaching.

Wat krijg je?

 • Kennis. Je krijgt delen van boeken te lezen en documentaires, zodat je zelf de juiste kennis hebt om je pijnklachten aan te gaan. Daarnaast ontstaat er door het lezen een proces in het onderbewuste die doorwerkt op de pijn. De boeken zijn inbegrepen
 • Training. Je krijgt bepaalde oefeningen en schrijfopdrachten, zodat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die horen bij een pijnvrij leven.
 • Adviezen. Speciaal op jouw situatie krijg je adviezen om zo veel mogelijk energielekken aan te pakken, zodat het zenuwstelsel genoeg kalmeert om pijnvrij te worden
 • Groeps Coaching.2 hele dagen inclusief lunch. Ik coach je er doorheen met behulp van rake vragen, oefeningen, begeleiding van je proces, zodat je nog dieper kunt gaan en iemand hebt die je er recht doorheen haalt in plaats van om de brei heen te dansen. 1 afsluitende zoom sessie van 2 uur
 • Individuele sessies. Daarnaast krijg je EXTRA 2 individuele behandelingen van circa 2 uur, waarbij ik de laatste triggerpoints zal weghalen met unieke zachte technieken. Ook kan ik ervoor kiezen je te behandelen door middel van resonantietherapie. Dit haalt triggerpoints weg en zorgt ervoor dat je makkelijker door de processen heen gaat. En als jij het werk doet en patronen aan het veranderen zijn, heb je een grotere kans dat de klachten niet meer nodig zijn om terug te komen. Ook is er ruimte voor individuele coaching
 • Kennis en handgrepen om zelf ook na het traject pijnvrij te blijven, zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van behandelaars
 • Laagdrempelige begeleiding. Loop je vast of wil je gewoon even iets delen in je proces? Je kunt me altijd bereiken. Ik ben er voor je. Samen zorgen we ervoor dat je er het optimale uithaalt, zodat je je goed gesteund voelt.
 • Community. Een gesloten facebookgroep waarbinnen jullie kunnen sparren en elkaar ondersteunen. Overigens zal ik me inzetten de groep een veilige plek te maken, waarbinnen je alles kunt delen. Alles wat binnen de groep gezegd is, blijft daar ook en iedereen tekent om niet te oordelen en respectvol met elkaar om te gaan. De maskers mogen af.

Een oriënterend gesprek van tevoren. Als je je opgeeft zal ik je uitnodigen voor een oriënterend gesprek. Binnen dit gesprek bekijken we of dit traject voor jou is. Ik zal ook heel eerlijk zijn als ik verwacht dat het onvoldoende resultaat voor jou zal opleveren. In dat geval denk ik graag met je mee over wat er bij jou past.

Waarom nu?

Dit is een krachtige tijd om je voor te nemen in het nieuwe jaar iets in gang te zetten, waardoor je op een betere plek uitkomt.

Het is binnen handbereik om in het jaar 2022:

 • Pijnvrij te zijn en blijven/ of een flinke reductie te ervaren.
 • Meer energie te hebben
 • Meer in je kracht te staan
 • Een aandraai te maken in proces die je van binnen steeds lichter maakt en je weer vol in het leven zet.

Data: 

 • Maandag 24 januari start traject. Dat betekent dat de eerste opdracht per mail wordt verstuurd.
 • Zaterdag 12 februari eerste hele dag ( tussen 10:00 uur en 17:00 uur, inclusief gezonde en lekker lunch)
 • Zaterdag 5 maart 2e hele dag ( tussen 10:00 uur en 17:00 uur, inclusief gezonde en lekker lunch)
 • Zaterdag 26 maart afsluitende sessie. Puntjes op de i. ( tussen 10:00 uur en 12:00 uur)
 • Daarnaast worden er 2 individuele afspraken gemaakt in overleg.

(Mocht door maatregelen het samenkomen van 4 niet mogelijk zijn, dan wordt daarvoor in overleg een oplossing gevonden.)

Voor deze eenmalige aanbieding krijg je maar liefst 40% procent korting ten opzichte van het individuele traject, oftwel 780,- korting.

Je betaald: (ipv 1950)

1170,- euro     ( In overleg zijn termijnen mogelijk)

LET OP: Deze prijs komt niet meer terug!

Er zijn beperkte plekken en het aanbod is slechts dit jaar geldig! De verwachtingen zijn dat de 4 plekken snel op zijn, dus wees er snel bij.

2022 wordt Jouw jaar!!!!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK.