Fysio Vlissingen

Fysio in Vlissingen voor pijn en bewegingsklachten

Heb jij pijn of bewegingsklachten en heb je daar tot nog toe niet de juiste behandeling voor gevonden? Dan kunnen wij je als fysio in Vlissingen en omgeving helpen. Wij hebben daarbij een wat andere benadering dan andere fysiotherapeuten. We behandelen namelijk het lichaam als geheel, en kijken niet alleen naar de plek waar de klacht zich bevindt. Dit is een meer holistische benadering, die hele mooie resultaten oplevert. Naast de behandelingen van jouw fysio in Vlissingen kijken we bijvoorbeeld ook naar mentale factoren die een rol spelen, en bovendien je voeding en leefstijl. Al deze aspecten zijn namelijk van invloed op pijn in je lichaam, en de beste aanpak is die waarin we al deze aspecten aanpakken. Je kunt namelijk wel constant het lichaam corrigeren door middel van manipulaties, maar als je teveel stress ervaart en zeer ongezonde voeding tot je neemt dan is de kans klein dat je volledig herstelt, vandaar onze holistische benadering.

 

Neem contact op

 

Fysio in Vlissingen voor een totale aanpak

Heb jij alles al geprobeerd om van je pijnklacht af te komen? Dan zou je bij ons een afspraak kunnen maken. Wij werken als fysio in Vlissingen en omgeving voor iedereen die van zijn of haar pijn- en bewegingsklachten af wil, en in dat proces bereid is zelf in actie te komen. We vragen namelijk van je om actief bij te dragen aan je herstel, en verwachten dus een pro-actieve houding. Wat je van ons terug kunt verwachten is een zeer gerichte aanpak om jou van je pijnklacht af te helpen. We maken daarbij gebruik van bijvoorbeeld oefentherapie, lifestyle adviezen, triggerpoint reset therapie, maar passen ook diverse fasciale technieken toe. Bovendien werken wij als fysiotherapie in Vlissingen en omgeving ook geregeld met behulp van resonantie. Dit doen we door middel van stemvorken. Trilling werkt namelijk veel dieper in het lichaam door dan waar we met onze handen kunnen komen, en kan een heel krachtig effect hebben. 

 

 

Neem contact op

 

Trigger Points therapie in Vlissingen

Als je op zoek bent naar een fysio in Vlissingen en omgeving waar je triggerpoint reset therapie kunt volgen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij structureel oplossen van chronische pijn en triggerpoints bieden we het Triggerpoint reset traject; een body-mind traject. Dit is een speciaal en individueel traject dat zich richt op de dieperliggende oorzaak van chronische pijn. Het bestaat uit diverse voorbereidende opdrachten en coaching in 4 lange sessies van 2-4 uur. Tijdens deze live sessies coachen we je er doorheen en ondersteunen je door specifieke oefeningen die het zenuwstelsel kalmeren. In combinatie met de voorbereidende oefeningen geeft dit ontzettend mooie resultaten. Dus heb je alles al geprobeerd om van je pijnklachten af te komen, maar zonder resultaat? Meld je dan bij onze praktijk voor fysio in Vlissingen aan voor dit bijzondere traject.

Neem contact op